Jsi....
Anotace: Snad jsem to popsal dost dobre... :)
Jsi...
Jsi jasná hvězda na obloze, co mi svítí na cestu
Jsi sladká perla v moři sole, já chci tě mít za nevěstu
Jsi pro mě ranním pohlazením, když políbíš mě na tváře
Jsi mým lístkem nekonečným, z pekla rovnou do ráje
Jsi tím nekjrásnějším snem, jež mohl se mi zdáti
Jsi doufám že mým osudem, já nechci se tě vzdáti
Jsi moji nadějí, jenž jasní mi život
Jsí mé opojení, jsi boží bytost
Jsi plamen života, co v nitru mě hřeje,
Jsi dcerou Quijota, tvůj obraz se směje
Jsi tajným pocitem, mým, zatím nejjasnějším,
Snad jednou procitnem, a budem nejštastnější
Jsi jako rozkvetlá sněženka, krásná, jemná a citlivá
Jsi napořád v mém srdci vězeňka, a já tě miluji a také uctívám
Jsi ten nejkrásnější květ, ten nejhezčí životní dar
Jsi pro mne celý svět, nikomu nedovolím, by mi tě vzal
Jsi a budeš, má, jedíná, milovaná
Budeš mou láskou navěky zasažená
Navždy budu na tebe vzpomínat,
Navždy tě budu bezmezně milovat...
Komentáře (2)
Komentujících (2)