Hrdličky
Anotace: *** blízko,ale přece tak daleko
Kolem tančí hrdličky,
milují se lidičky.
Zobáčky od sebe daleko mají,
srdíčky se dotýkají.
Někde kousek za lesem
naleznou své moře,
dálka je neláká,
překonají hoře.
Nejsem pravá hrdlička,
mám obojek z masa a kostí,
mám však tajná přáníčka,
tebe si vychutnám do sytosti.
Přečteno 468x
Tipy 8
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, tato22, jitka.svobodova, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)