Dotyky
Anotace: Dotyky- kdo by je neměl rád...
Dotyky jsou jako kniha
začínáš pomalu číst první příběh v knize.
možná s touhou
s netrpělivostí, chceš víc dotyků.
Dostat se hloub, jak bys chtěl
rychleji dočíst knihu
pln očekávání
a zvědavosti, jak příběh skončí.
I takové jsou dotyky
plné očekávání, vzrušení
stejně jako kniha- mé dotyky Tvého těla....
Milování je jako kniha
je to příběh polibků
dotyků i těla.
Krásné i impulzivní
a My jsme vystoupili z knihy
stali se sami příběhem.
I v milování, jak v knize můžeš číst...
Líbání je jako kniha
čteš ve tváři.
Čteš v rtech
a stále se učíš.
Abys více jako v knize
poznal, poznal líbání.
Komentáře (0)