Vzpomínky vyfoukané z popela
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=w7jkJjCbens&feature=related
Obzor jako vystřižený z papíru
kontury večera střihly noci na míru
temné světlo v poslední záři dne
ticho, co křičí ospale....
stromy se staly stíny
a patník už není bílý
koleje rozpálené horkem
tekuté objetí léta
a v suché vůni trav
hledám kousek starých zpráv
chvilky navíjím na prst
proč čas tak rychle odlétá....
Chybíš mi....
vracíš mi ve vzpomínkách
vůni hořícího dřeva
ve vzduchu mráz
a doteky očima, nesmělé dlaně
to se zapomenout nedá...
Měsíc má stejnou kůrku na okraji
a cesty pořád vedou přes pole
míjíme se, jak cizinci, co už se neznají
oba srdce samotou prokřehlé....
V životě pár nejcennějších chvil
ten nápoj jsme ani jeden nevypil
..........
do dáli ubíhá všední koloryt
chtěla bych znovu tebe mít.....
Přečteno 478x
Tipy 35
Poslední tipující: Jiparo, V.N.Losinský, vodnař, Actafool, Štěpina G, Zasr. romantik, Holis, Alex Ardes, Mbonita, danav, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)