Oslněn láskou
Dal jsem své slovo,
moc chci jej naplnit,
každý den před spaním,
měl bych tě oslnit.
Odplul sem daleko,
na ostrov, za moře,
však v srdci hluboko
Jsem stále u tebe.
Nejkrásnější co zde je,
tvá roztomilá fotka,
na které se usměje,
láska, co se mne dotkla.
Pláčeš, je to kvůli mě,
trápim tvé srdce?
ano, ale srdce bolí i mne.
Přečteno 441x
Tipy 2
Poslední tipující: Jacob P. Verlaine
Komentáře (0)