život není jen náhoda
Jen krátce ti
polaskám tvé rety
jak sladce chutnáš mi
tajemnými světy.
Řekla jsi,lásko
a já...já dlaněmi
drolím si touhu z kůže,
nebetyčná jsi,nuže?
teď doteky svými
přebrepty malými...
tvoříš mi život.
Plníš můj sen tajný
který málem zapomenut,
osud,ten živel nepoddajný
náhle v smích mění můj rmut.
Díky ti,živote.....
Přečteno 546x
Tipy 25
Poslední tipující: gallatea, Ružka, hatlapatla, Jiná, E.T.Jane, Juan Francesco de Faro, ECHO PARAZIT, labuť, la loba, Mbonita, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)