Sama
Anotace: Srdce zase jednou zabolelo...
Prázdné dny a tiché noci,
bez něhy, lásky, bez pomoci,
kde jsi, volám, proč ne tady,
máš svou práci, kamarády.
Kdo jsem já v tvém životě,
černá vrána, jak kůl v plotě.
Bolí, teskní srdce mé
a to tvoje je tak tajemné…
Přečteno 370x
Tipy 1
Poslední tipující: chicacheca
Komentáře (0)