Letní snění
Léto Tě líbá do vlasů
a vítr si s nimi hraje,
letíme na křídlech Pegasů,
já s tebou v daleké kraje.
Pod námi květů tisíc,
beránků plné je nebe,
chtěl bych Ti po sté snad znovu říct,
,,Jak štasten bych byl vedle Tebe....´´
Přečteno 470x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)