Nevadí nic
Anotace: ... když mě miluješ
Říkáš, že jsem zvíře,
že stojím tě spousty sil
tušíš můj čistý původ,
vnímáš jak mnou život prýští,
když hladím tě s citem víl
tikám,
jak v tobě zraju
líbá mě každý tón,
i když se nehýbu
tančím
nevadí, že konec léta už byl
Přečteno 466x
Tipy 30
Poslední tipující: Majdalénka, WAYWARD, zelená víla, Bambulka, hloubavá, Lota, tato22, labuť, zvířenka, hašlerka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)