Je mi tu smutno
Prošel jsem světa kraj,
marně tě hledám.
Přikládám ruce k rtům, do dálek volám:
Vrať se zpět,
mě samotnému je tu smutno být.
Řekni,kde jsi?
Já v ústrety jsem ochoten ti jít.
Mé marné volání ozvěna vrací.
Proč mlčíš lásko má?
Ozvi se kde jsi!
Třeba až na konec světa odhodlán jsem jít.
Řekni kde jsi,
mě samotnému je tu smutno být.
Komentáře (1)
Komentujících (1)