Keď na Teba myslím
Anotace: ..pokus o slovenštinu..krásný jazyk..chyby, které v ní najdete mi prosím pošlete do vzkazu, děkuji :)
Keď myslím na Teba,
celú tú dúhu
v dlaniach mám
a hviezdy v očiach
pozbieram
do blankytného neba,
potom po kúskoch
z kože zotriem
tú veľkú túhu
po Tvojich dotykoch,
je mi krásne,
mne sa tak darí,
keď myslím na Teba,
mám úsmev na tvári…
Keď myslím na Teba,
v mojom vnútri
sa šťastie zviera,
hladíš ma po duši,
tak chvíľu počúvaj,
ako moc búši,
ako z môjho srdca
krajina vyviera,
na ktoré budeme
spolu lietať
a ja si z Teba
chcem čítať,
čo všetko
v sebe skrývaš,
ešte kúsok seba
mi tu daj,
veď ty máš vo vnútri
nekonečný raj…
Keď myslím na Teba,
spomínam
na naše vzrušenie,
na zrýchlený dych,
na náš plač a smiech,
keď ani jednej minúty
mi ľúto nie je,
keď každú sekundu
zopakovať chcem,
ty netušíš,
aká som šťastná,
že tu žiješ,
ja už vôbec neviem,
ako mám povedať,
že Ťa milujem,
šialene,
viac
a viac…
a ty to moc dobre vieš…
Přečteno 487x
Tipy 24
Poslední tipující: Maryje..., Miroslav Možný, Berry, Pythonissa__, hašlerka, zelená víla, la loba, Tomáš Přidal, JohnyD., Juan Francesco de Faro, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)