Báseň poslední
Anotace: Každý alespoň jednou někomu napsal poslední báseň.
Napíšu Ti báseň poslední,
více se již další nedočkáš,
napíšu o Tobě báseň poslední,
o tom, jak krásnou máš tvář.
Byla jsi pro mne andělem,
nyní však mám srdce bolavé,
býti bez Tebe je zřejmě mým údělem,
tak jako míti myšlenky toulavé.
Proklínám Tvou krásu,
kvůli hloupým pocitům se trápím,
modlím se za svou spásu,
protože bez Tebe se ztrácím.
Potají Tě pozoruji z davu,
slza smutku sklouzne z mé tváře,
letí, dokud nespadne na trávu,
kde se slz mých tvoří se louže.
Miluji Tě, tyto slova neslyšíš,
Miluji Tě a ty to přehlížíš…
Přečteno 424x
Tipy 6
Poslední tipující: MishaArt, Kovik, Leedram, čas.běží
Komentáře (3)
Komentujících (3)