PŘÍCHUŤ STARÉ DÁMY
políbil jsem ňadro, bylo měkké jako mechový nádech.
nemohu za to, že miluji tlusté stařešiny.
jsou krásné a dokonalé, vzaly mi smysl i nesmysl.
v křečích se chvějí uprostřed hvězdy.
"pokřti v odpadu mou skřivenou tvář"
nač řečnit- neslyší- a já slepý nahmatám krásu.
políbil jsem měkké maso, uprostřed ničeho.-jen vzdech.
nemohu za to, když seschlá ústa zkyslou šťávu pění.
Komentáře (0)