Pro maminku mojííí :)
Víš, má milá maminko,
já ti musím něco říct.
Je mi líto malinko,
ne, je mi to líto víc.
Moc mě mrzí, že tě zlobím,
a máš o mě starost,
omluvná slůvka pak lovím,
ať máš ze mě radost.
Já tě totiž, moje mámo,
přes to všechno rád mám,
kytičku a sladkou pusu,
kdykoliv ti rád dám.
V srdíčku tě budu nosit,
až do smrti, přísahám,
protože tě maminečko,
nadevšechno rád mám.
Přečteno 776x
Tipy 6
Poslední tipující: čas.běží, Donne, CULIKATÁ, tato22
Komentáře (2)
Komentujících (2)