Anotace: kterou by sis mohla ochočit
Opravdu povedené.. asi mě chytlo za srdce téma..
Ať dělám co dělám, beránka v krabici mám.
07.10.2011 12:39:00 | Eris Greensun
Asi jsem divná, ale já vždycky uvidím beránka v krabici. Postě si nemůžu pomoct...
Báseň nádherná...
05.09.2011 13:28:00 | Matsuyama Tatsuko-chan
ta básnička má citový základ...a teď nemyslím tu knihu...teď mluvím o autorovi té básně..
03.09.2011 01:53:00 | Houda