Anotace: Tak co bude? (otázka z minulosti) Dnes pro všechny nezadané jež tápou.
Když něco přijde nečekaně
je to dar z nebes, zdá se mi…
A tudíž měl by býti chráněn
neplašen chvatně tezemi
nesvázán žádným rozhodnutím
by dýchat zcela zvolna měl
Věř, odpovědi, co se nutí
poničí krásno – bohužel…
04.09.2011 18:32:00 | šuměnka
Teda ta je suprová,ale já bych po druhé
už do ničeho nevstupovala...Život je lék.
03.09.2011 23:39:00 | Kett