počíta lupene
všetkých jej kvetov
výsledok tají
hľadí sem uprene
z priľahlých svetov
zrakom po kraji
nehybnom, bez krídel
motýlích čo len
s náznakom vánku
čaká, kým nepríde
v rose do kolien
nahá a v spánku
zasnená do ruží
kdesi nablízku
záhradou blúdi
z nôh neosuší
vlahu tráv nízku
sa nezobud
krásné zahrady v rozkvětu slov a pěkných obratů,tato část básně mě okouzlila :))
04.09.2011 19:24:00 | xoxoxo
Krásné počtení a závěr to skvěle uzavírá ST!*** a hned lásce pošlu sms, pracuje, ať je mu dobře.
04.09.2011 08:04:00 | NikitaNikaT.