Chrpy
Anotace: k mé kolekci Chrpy
Chtěl jsem jí ukázat kousek nebe,
co spadl do pole u cesty,
myslel jsem na ten skvělý objev,
"jo, to je frajer!!" - řekne si,
vystrojil jsem velikou slávu,
pozval jsem k tomu muziku,
když jsme tam došli, řekla jenom:
"vždyť je to Chrpa, ty truhlíku."
Přečteno 351x
Tipy 6
Poslední tipující: tato22, Elisha, CULIKATÁ, Kett
Komentáře (1)
Komentujících (1)