Anotace: Brrr...
Tohle je letitá báseň. Už dávno takhle nemiluju ani neřvu. Dávám sem i starší věci, protože jich mnoho nemám. Netoužím po ničem jiném než psát, ale není to pro mne snadné...
15.02.2006 22:09:00 | Miléne Marguerite
...no ta je pravdu brrr...
...proč se s ním miluješ - když potom takhle řveš ? ;-)
13.02.2006 23:01:00 | no