Anotace: díky všem, kdo se na původních Vlnolamech zastavili a zlomili ke komentáři ;)
u tebe jsem vždy tajil dech nad barevností slovních spojení, ktere podle mě můžou sloužit jako poutavý obal pro ten vnitřek. jsem rád.
18.09.2011 22:21:00 | tenflipskáj dysfunkt
Ty hele, esli tahle perla bude v čítánkách, pak Tě budou recitátoři sezónně proklínat.Něco jako wogonská poezie,ale mnohem mnohem víc nebezpečná-hrozí riziko závislosti...:-))
Jsem učarovaná.Díky!:-))
13.09.2011 11:47:00 | zvířenka
Včera jsem viděl na netu záznam přílivové vlny, asi někde v Číně (už to nejspíš nevyhrabu, musel bych hledat celý den)..prý to byla řeka, ale vypadalo to jako rozbouřené moře!
07.09.2011 14:38:00 | Chancer
Dota je myslím v mnoha ohledech V.E.L.M.I trefná :))
povedená záležitost chlupáči!
06.09.2011 09:57:00 | šuměnka