Amfitríté
Anotace: z krásné mytologie
Já Poseidón vyslal jsem delfíny hbité,
ať prohledají širé oceány,
ať najdou Tě, překrásná Amfitrité,
ať staneš se navždy mou paní.
Srdce mé šípy Amora propíchly,
teď trápím se, obrovské hoře,
nadechla se a hlubiny utichly...
-"Budu tvou láskou, tvou vládkyní moře".
Přečteno 363x
Tipy 6
Poslední tipující: Elisha, CULIKATÁ, jitka.svobodova, tato22
Komentáře (0)