Ale nevěděls
Anotace: tečka tečka tečka ACH tečka tečka tečka
Podíval ses mi do očí,
ale nevěděls, že je to jen chvíle, co přestaly toužit
Dotkl ses mých rtů,
ale nevěděls, že volávaly tvé jméno
Dotkl ses mé kůže,
ale nevěděls, že tě prosila o pohlazení
Dotkl ses mé hrudi,
Ale nevěděls, že v ní bije srdce
...jen pro tebe
Přečteno 414x
Tipy 13
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Fanosh, khantengri, blue, honnnzik, CULIKATÁ, E.T.Jane
Komentáře (5)
Komentujících (5)