Zatím co ty spíš...
Spíš..jsi tak nevinná.
Bezbranná, jak květina.
Co tě trápí, nevnímáš.
Pohádkové sny si zdáš.
Víčka se ti zlehka třesou.
Na motýlích křídlech nesou.
Lásku, která nemá konce.
Potkala jsi svého prince.
Dech tvůj je jak klidný vánek.
Na rtech kvete rudý květ.
Milosrdný dlouhý spánek.
Bezpečný a krásný svět…
Jak trpké je se probouzet …
Přečteno 1062x
Tipy 2
Poslední tipující: jita.1965
Komentáře (1)
Komentujících (1)