Chtěl bych
Anotace: Pro Tebe šel bych světa kraj, i když bych šel stále sám.
Chtěl bych Tvé rty hladit svými,
líbat je a mluvit s nimi.
Chtěl bych poslouchat Tvůj dech,
když spíš v krásných snech.
Chtěl bych laskat Tvoje tělo,
Tvoje bříško, ruce, čelo.
Chtěl bych být teď s Tebou sám,
milovat Tě, jak se má.
To všechno moc bych chtěl,
ale jsem tu sám, bohužel.
Přečteno 1238x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)