"a občas zajedu i mezi stehna"...
to snad nemusíš hlásit celému internetu, že občas zajedeš i mezi stehna,kdo je na to zvědavý - to si můžeš nechat pro sebe...
09.09.2011 21:03:00 | danikoc
Vzpomínám na Tvé objetí
na Tvůj hlas, když hladíš mě po tváři
na dusot srdcí při usínání
vzpomínám na své slzy dojetí
co na víčkách cítím,
když ležím Ti schoulená v dlaních…
Vzpomínám na společné probouzení
a líbání ke krásnému ránu
vím že nic cennějšího není
než naší hluboké lásce
každý den otvírat bránu…
a každý den se usmívat
být šťastný
a čerpat z toho sílu na všechno…
a zbytek sil, co Ti bude chybět
máš schovaný napořád u mě :)
07.09.2011 20:51:00 | Jiná