Ostře si ruce prohlížím
Ostře si ruce prohlížím
Myslím na tebe
- srdce mi hoří.
Myslím na tebe
- tělo mé touží.
Myslím na tebe
- duše se chtíčem souží.
Nemám tě sebe...
Nemám tě u sebe a bloudím.
Nemám tě u sebe, lásku tvou loudím.
Nemám tě u sebe - ostře si ruce prohlížím,
Nemám tě u sebe ... pak krvavá louže se...
Nebyls tu, já časem marnila,
Nebyls tu, čekala jsem.
Nebyls tu, voda se zbarvila.
Nebyls tu, potůček červené cestičku hledá si.
Nebyls tu... měl si.
Komentáře (3)
Komentujících (3)