Zlatá klec
Anotace: člověk je tvor omylný...a já asi obzvlášť...
Upadli jsme do vztahu
po převeliké touze,
nasedli do výtahu
co kodrcá se dlouze.
Klícku jsi mi zařídil,
ta přec k štěstí stačí.
Na čelo jen políbil.
Proč čelo se však mračí?
Neumím žít život ten,
kde prázdnota je společnost.
Sama v kleci,den co den.
Mám snad jinou možnost?
Okovy pevně mé ruce poutají,
nicota mojí duši svírá.
Sny o útěku přichází potají
a v srdci je hluboká díra.
Proč prý jsem nešťastná?
Když všechno už mám!
Zlatá klec je fakt překrásná.
Tak si v ní buď sám!
Přečteno 424x
Tipy 10
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, Mbonita, Druza, labuť, CULIKATÁ, jitka.svobodova
Komentáře (2)
Komentujících (2)