Díra
Anotace: ...jen myšlenky co se mi honí hlavou....
Šedivá mračna dnes zakrývají nebe mé,
a z mysli se ztratily vzpomínky dojemné.
Zůstaly pocity vzteku a prázdnoty,
zas je mi do breku z citové holoty.
Duši mou dnes bolest ukrutná svírá,
zbyla tu po lásce jen černá díra.
Zda srdce se zahojí, opravdu netuším.
Když se ho pozeptám,odpoví:,,Ještě snad zabuším!‘‘
Přečteno 340x
Tipy 2
Poslední tipující: Elisha, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)