Andělé duší
Andělé duší
Lze vůbec někoho milovat?
- láska je o citech a důvěře
a ne jen slibovat a neustále chybovat.
Slyším, jak uvadají myrty
Cítím jak blíží se tvé rty.
Vnímám tvou jemnou vůni,
Měsíc je v novoluní
A andělé duší tě za mne hladí,
Dokud neusneš.
Neusneš v zajetí vášně.
- V očích je touha
V srdci myšlenka pouhá,
Zda milovat tě lze,
Když mlhou ranní procházíme se.
Komentáře (0)