Hvězdář
Anotace: Posláno přes půl světa...
Tvé pihy jsou daleké hvězdokupy
Lásko, já nejsem astronom
Hledám je s pomocí lupy
S pomocí dalekohledu
Hledám jen tebe
Mám nad sebou noc
Ty modré nebe
Až zase stopa má
Potká tvou stopu
Štěstím se rozdrobím
V kaleidoskopu
Tvé objetí daleký svět
Pipi, já nejsem astronom
Vrať se mi zpět...
Přečteno 429x
Tipy 11
Poslední tipující: jitka.svobodova, Sunny, xavian, CULIKATÁ, Mbonita, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)