...aby se lidi měli rádi
Anotace: Nebuďmě dopředu předpojatí :-) Nečekejme vždy jen to nejhorší a buďme otevřeni i dobrým věcem
Nakreslím srdíčka na křídla vlaštovkám a rozešlu je do oken.
Na oplátku chci jen úsměvy.
A na "adresát nezastižen" nehraju.
*
(můj úkol splněn)
*
Pak půjdu domů a na zahradu si vysázím kopretiny.
Všechny s lichým počtem okvětních lístků...
Aby měl každého na světě někdo rád.
Přečteno 591x
Tipy 8
Poslední tipující: CULIKATÁ, Jane, labuť, Mbonita, Elisha, Miskitka
Komentáře (2)
Komentujících (2)