Smíření
Tak jako květ, co v rukách mi uvadá
bylo krásné naše souznění
Tiché vzlyky vítr unáší
my byli jsme si souzení
I ta nejmrazivější noc v tvém náručí
byla jako jasný letní den
Modlitba za poslední objetí
alespoň polibek jen
Doufat, že se vrátíš
již odvahu jsem ztratila
Jako trny moji dlaň
hluboce jsem tě ranila
Náhle cítím tvoji vůni
naše ústa léčí všechna zranění
Odpuštění hojí šrámy
nejsladší chvíle smíření
Přečteno 343x
Tipy 7
Poslední tipující: Thalia, jitka.svobodova, Charibeja, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)