Kruh
Anotace: Proč někdy nepřemýšlí nad tím, co říká? ...
Mihotavé světlo svíček
Černé stíny očních víček
Jen já...a on.
Lítost plave na povrchu
Moje hrdost klečí v prachu
Vztek, slzy, zraňující slova...
A pak? Začnem zase znova.
V bílých šatech zahalena
Jsem ta jeho snová žena??
Komentáře (0)