Znova musím napsat něco, co osvětlí můj pohled na toto dílko. Mé komenty stojej za hovno, jakož i mé básně.
Tímto se prohlašuji prznitelem poezie a proklamuji zde veřejně, že už nikdy nenapíšu tak stupidní komenty k dílům jiných zde na literu. Jirka Ježek.
12.09.2011 21:15:00 | hatlapatla
K mému předešlému komentu: Nedocenil jsem tuhle básničku, za což se teď stydím. Obsahuje obsah.
11.09.2011 20:56:00 | hatlapatla
Četla sem a zjistila,že si básník,je to krásné,je to hezké,držím palce,aby tě tvá můza neopustila.Jen tak dál.
10.09.2011 00:11:00 | bobyna
Maruško, někdy to čekání je síla a víra ve věčnost... to, že už nikdá nebude muset žádný z Vás už nikam odejít...
09.09.2011 21:45:00 | NikitaNikaT.
ano to uvědomnění je někdy těžká,ale někdy nadvznášející forma citů a pocitů.
09.09.2011 20:33:00 | ECHO PARAZIT