Smutno..
Anotace: ..ale jen na chvilku..
Smutné je ráno bez tebe,
kdy na nebi se blýská.
Smutný je pohled od prázdna
a srdíčku se stýská!
Neslyším tichá vyznání,
necítím něžné dlaně.
Těším se lásko na tebe,
těším se lásko na ně.
Bude to snad již brzičko
a vřele zlíbáš moji líc.
Jsem navždy Tvoje Zlatíčko
a miluji Tě čím dál víc!!!
Přečteno 396x
Tipy 4
Poslední tipující: Dejfor, Alex Ardes, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)