Krásné sny!!
Až měsíční paprsek
zamkne tvá očka,
až mysl tvá čistá
spánku se dočká.
Pak krásné sny
nechej si zdát!
O slunci v našich očích,
o ohni v našich srdcích.
O tom jek moc máš mě rád.
A já si Tvé lásky moc vážím!!
Přečteno 438x
Tipy 6
Poslední tipující: Dejfor, Danger, páááááááá
Komentáře (1)
Komentujících (1)