Tak tohle mě doopravdy tozbrečelo,možná je to tím,že mé babičče je 90,leží v nemocnici a je to s ńí hodně špatný,nebo proto,že je to napsaný tak nádherně upřímně a s láskou,nebo taky obojí,ale doodpravdy krásné!!!
13.02.2006 16:57:00 | Chechtalka
Báječného citu tam je...tak jsem asi miloval svou babičku já. Moc hezké.
P.S. k dokonalosti si oprav překlepy, ju?
12.02.2006 09:48:00 | Buližník