Anotace: neklid srdce
Já děkuji Tobě i za cestu k modrému nebi, kde je fajn a tento svět jsem stále postrádala.
13.09.2011 12:40:00 | Magdalena Křenková
Jsem vzhůru a ještě dlouho zůstanu...snad víš, kdo mě takto probudil :-) Děkuji za Tvé básně i za to děkuji znova, že se naše cesty setkaly :-)
12.09.2011 10:27:00 | M3rryMarta Valenová