Anotace: hodně jich má rádo něčí poezie nezbývá nám tedy nic jiného než čekat že se i my...
No a oni tipovat nepřestanou to je jako bys mluvil do dubu:-)))a přitom proč by ne je to jejich vůle...ještě že si za básně nedáváme třeba pusu...bych byla ulítaná jak vlašťofka:-)))
13.09.2011 14:31:00 | la loba
??
11.09.2011 10:22:00 | Lagedama