Zvláštní
Zvláštní myšlenky
ve zvláštní čas
zvláštní mi přijde
i vše kolem nás
prázdná je mysl
již nespočet dní
zvláštní představy
paranoidní
zvláštní je štěstí
zvláštní je smutek
osud dal pěstí
a vzápětí utek
zvláštní je radost
zvláštní je agrese
zvláštní je vše
v tomto procesu
represe
zvláštní je život
zvláštní jsou pocity
zvláštní je láska
zvláštní jsme já i ty
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: Liška76
Komentáře (1)
Komentujících (1)