Ještě tě políbím
Anotace: Když je někdo k zulíbání...
Ještě tě políbím
a pusu dám ti k tomu,
než zima mávne bílým vějířem
a mráz přitulí se k vyhřátým zdem domů.
Ještě tě políbím,
protože tě mám ráda
a žádná pusa nechce být poslední.
Než noc mávne černým vějířem,
až budeš odcházet, ještě se ohlédni.
Ještě tě políbím.
Do své dlaně. Ten polibek zachytíš v letu.
Ještě tě políbím
a pak si dám sváteční cigaretu.
Komentáře (3)
Komentujících (3)