Tajemství jeřabin
Anotace: každý si nese své tajemství...
Skrylo se v drobných malvičkách
v koruně zemi tak vzdálené
tajemství rudých jeřabin.
Zůstala vzpomínka na víčkách
a mlčení duše ztrápené,
které bodá až do slabin.
Na našich odřených tkaničkách
na polibku ve vlasech lapeném
zůstává ten druhý- ten s vůní cesmíny...
-Hoď klidně kamenem, kdo jsi bez viny!
Přečteno 390x
Tipy 1
Poslední tipující: Donne
Komentáře (0)