Hádka srdce a rozumu.
Anotace: Srdce říká ano ale rozum říká ne, snad každý kdo lásku okusil to zná.
Slunce za obzor zapadá,
po mé tváři slza pomalu stéká.
Začíná noc, konec dne
a já ho strávila myšlením na Tebe.
Copak je to možné?
Copak je to normální?
V mé hlavě ses usídlil
a odejít nemíníš.
Musím zapomenout,
však už je to dlouhá doba.
Ake vždyť je to hrozné,
věděrt, že pro TEbe nejsem nic.
Zamilovaná princezna a smutný princ.
Nezbožňuj mě
Nemiluj mě
ale měj mě rád.
To je to jediné,
oč Tě žádám.
Přečteno 502x
Tipy 2
Poslední tipující: Live to fight, J.T.
Komentáře (0)