Dávám Ti lásku
Anotace: Dávat lásku je to nejhezčí, co můžeme pro druhého udělat...
Dávám Ti lásku
Dávám Ti lásku,
čistou a krásnou,
utkanou z vlásků
jisker, jež nezhasnou.
Dávám Ti slunce,
v duši mi hřeje,
ten žár nemá konce,
v Tvých očích se směje.
Dávám Ti oceán,
jež bez hranic vládne,
v něm budeš jak pán,
Tvá síla neuvadne.
Dávám Ti štěstí,
v srdci je ho pro oba,
když držíš mě v radosti,
je to nejkrásnější doba.
Dávám Ti lásku,
nežnou a hravou,
zamotanou do vlásků,
přec jde o tu pravou.
Přečteno 552x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, Terror.Angel
Komentáře (0)