Nevěrná
Pošla okolo
ani se neohlídla
láska pitomá
odnesla nám křídla
Proběhla kolem
nepředala štafetu
sedíme zamlkle
v nádražním bufetu
Odlétla s rorýsy
do něžných krajů
je tma
nikdo nevidí s čím si hraju
Přečteno 340x
Tipy 1
Poslední tipující: E.T.Jane
Komentáře (1)
Komentujících (1)