Otvíráš 1.

Otvíráš 1.

Anotace: Otevřete svá srdce lásce :-)

Otvíráš mi srdce láskou
otvíráš mi bránu nadějí i snů.
Chtěla bych být pro tebe,co si budeš přát
tobě nechtěla bych nikdy lhát a začínám se o tebe bát.

Otvíráš mi srdce láskou
a do života vstupuješ.
Nemohu být tvou láskou
city jiným věnuješ.

Chtěla bych se s tebou toulat
a být tulákem, co chodí s tebou tmou.
Chtěla bych se s tebou toulat pod hvězdnou oblohou.
Abys mohla být na chvíli mou.

Nemohu být tvou láskou
a tak bych ráda zůstala přítelem.
Ty zůstaneš pro mě vzdálenou kráskou
až potkáme se snad obdaříš mě úsměvem.
Autor M3rryMarta Valenová, 14.09.2011
Přečteno 337x
Tipy 3
Poslední tipující: Magdalena Křenková, jitka.svobodova, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí