Vyslyšení
Anotace: PS: Vím, že jednou si ji přečteš. Jednou pochopíš.
Pronásledování
Skryté ve volání
Přestalo být k mání
Po odezvě ze zoufání
Na vyzvání
Při přiznání
U předsedání
Pro nedočkání
Slibuji dlouho odmítané
Kousek Tebe
Ve volání
Po spasení
A po záchraně od odcizení
Vlastního života
Vybral si ke spoléhání
Část mého osudu
Při obléhání
Stébla popudu
Je brzy na předvídání
A pozdě na odmítání
Při uléhání
Do prolínání
U rozžíhání
Světel spojování
V jemném naléhání
Bdí Tvé šepotání
Prosebných slov netušení
A v letmém prohledání
Okolí zračí se zoufání,
Když chybí naplnění
Jsme skryti v předsevzetí
Příběhu o hledání
A o čekání
Jednoho mladíka z nenadání
A jedné dívky
Co zvolila si naslouchání
(http://www.youtube.com/watch?v=XU_5c2goZDI&feature=related)
Přečteno 361x
Tipy 12
Poslední tipující: Emmelia, Niky88, strašidýlko-střapatý
Komentáře (1)
Komentujících (1)