Chybíš mi
Stále hledám inspiraci pro své básně,
chtěl bych psát o tom jak se cítím krásně .
Proto abych tě teď mohl vidět
byl bych klidně prohrál všechny sázky,
jen proto aby se mi dostala trocha tvý lásky.
Proto bych klidně zemřel,
a vše co mám rád bych si klidně odepřel.
Stýská se mi po tobě ty to víš,
citím se strašně když si pryč...
Přečteno 432x
Tipy 4
Poslední tipující: Lonely.girl, čas.běží
Komentáře (2)
Komentujících (2)