S nostalgií
Anotace: kam se vše ztratilo?
Naše kroky
zněly po chodníku
snad celé roky
společnou rapsodií
Teď však v prázdném
ranním tichu
hodiny věžní tmavě
bijí konec lásky
s nostalgií
a s příchutí hříchu
Holubi šedí
z louže na chodníku
vodu pijí...
Komentáře (1)
Komentujících (1)