Co si nikdo nekoupí
Berouc mi myšlenky nežne z jazyka
s příchutí irské whisky
ať už z kraje světa
nebo cítíc jiskry domova
v tónech superlativů
milujíc rozjaření přechodníků
a slov stay with me
cítím štěstí co si nikdo nekoupí
Přečteno 445x
Tipy 3
Poslední tipující: jondys, ECHO PARAZIT, Elisha
Komentáře (2)
Komentujících (2)